Kære beboere i nr. 101 til 95,

Vi beklager at informere jer om, at vi desværre er nødt til at lukke for vandet på grund af et brud på et rør. Vandet vil være lukket indtil kl. 15 i dag. Vi beklager ulejligheden dette medfører

FACADERENSNING

så er det tid igen til at antikim behandling af alle ydervæge de starte op den 2 maj det bliver gjort udefra med sprøjte jeg har data blad her på kontoret

Maling til dit plankeværk eller skur

Kære beboer,

Vi håber, du og din familie har det godt. Vi skriver til dig i dag for at informere dig om en service, som vi tilbyder til vores beboere.

Vi har bemærket, at nogle af vores plankeværk og skure kunne trænge til en ny omgang maling. Derfor vil vi gerne informere dig om, at vi har et lager af maling til rådighed på vores kontor, som du kan hente uden beregning.

 Hvis du har brug for maling til dit plankeværk eller skur, kan du hente det her på kontoret mellem kl 8 og 9 mandag til fredag og torsdag aften mellem kl 16,30 og 18.

Vi håber at du vil tage imod vores tilbud.

Med venlig hilsen,

Ejendomskontoret

Varmeforsyning

I øjeblikket er der en utæthed på varmecentralen, så varmeforsyningen kører på nedsat kraft. Vestforbrænding arbejder på sagen.

containervask

det firma som skulle hade været her i dag d 29 sep og vaske vores container har desværre meldt afbud (de har lukke firmaet) jeg er i fuld gang med at finde et andet.

mvh Kaizer