ny såret græs

Som de fleste sikkert ved har vi sået græs på det sidste stykke ved fodboldbanen og satte skilte om at det ikke måtte betrædes med desværre er der en person som nu 2 gange har fjernet dem så derfor denne meddelelse om at man IKKE må betræde det ny såret græs.

Mvh Kaizer Jensen  

Husorden

Bestyrelsen minder om at husordenen er gældende. Den findes under fanebladet ‘Praktiske oplysninger.’

Nyt bestyrelsesreferat

Der er uploadet et referat fra bestyrelsesmødet d. 7. februar på fanen ‘Referater,’ under overskriften ‘Bestyrelsesmøder’ nederst på siden.

Der er udskiftet lidt forældede billeder af legepladser osv. på forsiden.

Nyheder December 2023

Det første bestyrelsesreferat er nu delt her på siden ‘Referater,’ efter ønske ved sidste generalforsamlingsmøde.

På siden ‘Praktiske oplysninger’ er information om affaldssortering tilføjet. Oplysninger om tv-pakker er opdateret.

YouSee forhøjer abonnement for tv grundpakke fra 2024

I januar 2024 varsler YouSee en forhøjelse af abonnementet for grundpakken, med 30 kr. pr. måned. Ændringen går fra 229,68 kr. pr. måned i 2023, til 259,68 kr. pr. måned fra januar 2024.

Som beboer kan man selv vælge til og fra ift. om man ønsker at købe andre pakker i tillæg, eller helt fravælger tv-pakken. Dog har det en konsekvens for foreningens pris, hvis mange fravælger alle pakker. Henvendelser vedr. ændringer kan ske direkte til YouSee.

Maling til dit plankeværk eller skur

Kære beboer,

Vi håber, du og din familie har det godt. Vi skriver til dig i dag for at informere dig om en service, som vi tilbyder til vores beboere.

Vi har bemærket, at nogle af vores plankeværk og skure kunne trænge til en ny omgang maling. Derfor vil vi gerne informere dig om, at vi har et lager af maling til rådighed på vores kontor, som du kan hente uden beregning.

 Hvis du har brug for maling til dit plankeværk eller skur, kan du hente det her på kontoret mellem kl 8 og 9 mandag til fredag og torsdag aften mellem kl 16,30 og 18.

Vi håber at du vil tage imod vores tilbud.

Med venlig hilsen,

Ejendomskontoret

Varmeforsyning

I øjeblikket er der en utæthed på varmecentralen, så varmeforsyningen kører på nedsat kraft. Vestforbrænding arbejder på sagen.