LEJLIGHED SØGES TIL FILMOPTAGELSER

Nordisk Film er I gang med forberedelserne af en ny drama-serie til TV2, med omdrejningspunkt omkring en kommunal hjemmepleje, og den store indsats som de ansatte her yder. 

I forbindelse med optagelserne til serien søger vi efter en lejlighed hvor en “ældre” person skal forestille at bo i seriens handling. Vi håber på at finde denne lejlighed ved Eremitageparken.

Filmoptagelserne skal finde sted over ca. 3 dage indenfor perioden april – juni 2024. Herudover kommer der før/efter optagelserne lidt klargøring samt selvfølgelig, en afsluttende rengøring efter optagelserne. 

Der vil være tale om optagelser i hele lejligheden, og vi håber på at finde en lejlighed på min. 100 m2 og med min. 3 værelser.

Hvis du kunne være nysgerrig på at lade din lejlighed indgå i vores filmoptagelser i den ovennævnte periode, er du meget velkommen til at kontakte mig på nedenstående e-mail/telefonnummer. Jeg vil her selvfølgelig forklare mere omkring projektet. 


Der vil naturligvis være betaling for lån af lejlighed, ligesom der også er afsat et beløb til at betale for evt. genhusning i perioden såfremt det ikke vil være muligt at bebo lejligheden.

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive hvis du har spørgsmål.

Venlig Hilsen

Rasmus Rise – Location Manager

NORDISK FILM

Mosedalvej 14

2500 Valby

Denmark

M: +45 22 50 77 81

E:  film@rasmusrise.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *